Conectaţi-văSecuritate

Restabilirea parolei

Autentificare utilizând reţele sociale

Google Facebook

Creaţi un cont
Solicită oferte turistice


Fii întotdeauna primul!


Aici puteti solicita card de reduceri!

   

 Compania de Turism Voyage Center ”PHILIPSKY - TOUR, a lansat in luna martie 2014, in premiera in Moldova, cardul de reduceri "Discount Card", un serviciu adresat Clientilor, dedicat loializarii, motivarii si premierii acestora. Serviciul de bonificare Clubul de Turism, materializat prin cardurile de reduceri Discount Card, reprezinta un mijloc modern si eficient de motivare si loializare, o alternativa noua la sistemele clasice folosite in acest sens.

       Discount Card este un card personalizat de reduceri, pe baza caruia posesorii acestuia, beneficiaza pe loc de importante avantaje, discounturi de pana la 50%, sau chiar 100% in cazul ofertelor speciale si cadouri. 

       Lansarea programului Discount Card, in aceasta perioada a anului ofera o solutie noua si eleganta de loializare si stimulare a clientilor chiar inaintea sezonului estival, care in mod traditional este cel mai important prilej de a beneficia de asemenea reduceri.

       Programul Discount Card, se adreseaza in primul rand Clientilor, ce calatoresc foarte des si doresc servicii de calitate care sa le permita sa economiseasca pe baza aceasta.

       Toate beneficiile acordate, reduceri de preturi, oferte speciale, pachete personalizate etc. vor fi oferite clientilor sau membrilor Clubului de Turism, direct de catre Voyage Center ”PHILIPSKY - TOUR”, neexistand costuri suplimentare pentru dumneavoastra.

    Ce avantaje ofera Discount Card ?

GRATUITATEA - eliberarea sa este asigurata gratuit de catre Voyage Center ”PHILIPSKY - TOUR

ECONOMIA - o faceti la achizitionarea produselor in oricare din filiale Voyage Center ”PHILIPSKY - TOUR, pe principiului reducerilor aplicate imediat sau cashback, la valoarea totala a cumparaturilor.

        Discounturile oferite de Voyage Center ”PHILIPSKY - TOUR, raman in buzunarul posesorului Discount Card.

        Este singurul card, gratuit care ofera discount real, imediat, aplicat la suma de plata pentru cumparaturi sau cashback.

        Beneficiile acordate membrilor Clubului de Turism, se obtin prin simpla prezentare a Discount Cardului.

  • - 10 % la toate calatoriile prin Moldova și România
  • - 5 % la ofertele peste Hotare (Turcia, Bulgaria, Circuite Europene, cazare Hoteluri din Europa);
  • - la fiecare a 5-a calatorie pe destinatia Moldova - Italia obtii 50 % reducere, sau a 10 calatorie Grauită;
  • - 20 % reducere la transport pe destinatia Chisinau - Constanta , Chisinau - Mangalia;
  • - minus 5 euro la procurarea oricarui bilet avia;
  • - Acumulare bonus: fiecare 10 lei = 1 punct bonus

Bonusurile vor fi acumulate pentru ca ulterior sa fie schimbate pe diferite oferte: Calătorii, Bilete de Avion, Vauchere Valorice, alte obiecte cu logotipul Voyage Center PHILIPSKY - TOUR - gen cani, maiouri, chipiuri, s.a.

Solicita card de reduceri