ВойтиБезопасность

Восстановление пароля

Войти с помощью социальных сетей

Google Facebook

Создать учетную запись
Запрос туристического предложения


Будь всегда первым!


Новости

Voyage Center "PHILIPSKY - TOUR" organizeaza un seminar cu genericul : Evenimentul de lansare a Primei Televiziuni de Turism din Republica Moldova si Lansarea Primei Aplicatii de Rezervare a ofertelor pentru destinatiile din Romania. 

Seminarul va avea loc pa data de 09.10.2013, la orele 16:00.

La eveniment vom avea ca invitati pe:

1. Adrian Voican - Director BIBI TOURING TOUROPERATOR

2. Adrian Cucer - Director adjunct al Agentiei Turismului a Republicii Moldova

3. Chiril Lucinschi - Presedintele Comisiei parlamentare '' Comisia culturala, educatie, cercetare, tineret, sport si mass - media"

4. Marius Gabriel Lazurca - Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Romaniei in Republica Moldova

5. Reprezentanti ai mai multor agentii de turism care activeaza in Republica Moldova

 

 

КОНКУРС продолжаться до 31 августа 2013 года.
Отправьте ваши смешные фотографии с Вами и Вашей семьи с моря на электронной почты office@ph.md, и поставите лике на странице ВОЯЖ ЦЕНТР "PHILIPSKY - ТУР" на Facebook и самое интересное фотография будет награждена бесплатным одыхом....

 

Cocktail turistic

Republica Moldova ţinteşte creşterea numărului de turişti pentru România.

Maxima noutate a acestui sezon o reprezintă extinderea activităţii BIBI Touring Touroperator pe Republica Moldova de unde, în urma contractelor cu partenerii din Chişinău, se aşteaptă sosirea a peste 5.000 de turişti în următoarea perioadă. Încă mai sunt ceva dificultăţi în acordarea vizelor, dar am descoperit în această zonă un mare potenţial turistic, în special pentru munte şi balneo, care va genera cu siguranţă o creştere semnificativă a vânzărilor noastre viitoare.
Vrem ca în următorii 2-3 ani să ajungem la un volum anual de peste 100.000 de turişti în România, astfel încât să putem atinge un nivel de performanţă prin care să oferim cele mai multe destinaţii de vacanţă în România, dar şi preţuri competitive care să asigure o relansare a turismului romanesc.